angyalka76

Sokszor a lélek ura a létnek,sokszor a szív parancsol az észnek.Sokszor fáj a szív és sokszor a lélek,sokszor mindkettő,s ez az élet.

******

"A múlt nem fontos egyesek szerint...
De szerintem az élet legfontosabb része ez,
mivel ebben van minden;
minden amit átéltél,
ami miatt boldog vagy,
és minden szomorúság
amiből tanulni tudsz!"

************

"Az idők távlatából jussak néha eszedbe ,remélem,hogy te is örülsz az emlékeimen merengve.Nevemre már nem emlékszel,egy ismeretlen folt csupán,csak elmosolyodsz rajta,hogy én néztem rád oly bután.Lehet,hogy nem szerettél,bár én lennék az egyetlen,kinek emléke meg maradt,hisz ezért mindent megtettem.
Egyszer meg ígértem szeretni foglak téged mindörökre,de elhagytál nincs tovább,vége minden szépnek.Nem maradt már semmi,csak egy ének fel az égnek.Még mindig szeretlek,minden nap gondolok rád,minden percben fognám kezedet,csókolnám a szád.Meg tanultam szeretni és te segítettél ebben,még mindig szeretlek nem tudom kifejezni szebben.Már csak ennyire vagyok képes,már csak ennyi telik tőlem,dallamok mögé rejtőzöm,mert mind idáig féltem.Talán utoljára mondom el,mit érzek,de ez így marad,a hős szerelmes távozik,most véget ér a színdarab.Szívem mélyén magam mögött hagynám ezt a világot,csak annyit kérek emlékezz rám és ne kérdezd meg ki bántott."

********

Lehetsz kilométerekre, lehetsz mérföldekre... tudd hogy mindig az életem része leszel.

*******

A rendes lány csak akkor gombol ki néhány gombot, ha nagy a hőség.A rosszlány kigombol néhány gombot, és rögtön nagy a hőség.

******

Mit tanulhatsz meg a szüleidtől?

1.Megbecsülni mások munkáját
"Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást a testvéreddel, kint csináljátok! Most takarítottam fel."
2.Vallást
"Jobb lesz ha imádkozol, hogy kijöjjön a folt a fehér ingedből!"
3.Az időutazás alapjait
 "Úgy megcsaplak, hogy a jövő héten térsz magadhoz!"
4.Logikát
 "Azért, mert én azt mondtam!"
5.Tornamutatványokat
 "Most nézd meg, hogy néz ki itt hátul a nyakad!"
6.Bőrön át táplálkozást
"Fogd be a szád és edd meg a vacsorád!"
7.Türelmet és kitartást
"Addig ülsz itt, amíg a spenót el nem fogy!"
8.Meteorológiát
 "Úgy néz ki a szobád, mintha tornádó söpört volna át rajta!"

*******

Találni egy srácot, aki gyönyörűnek hív és nemcsak csinosnak.Aki felhív, amikor hiányzol neki, aki fennmarad csak azért, hogy lássa, ahogy alszol.Várni egy srácra, aki homlokon csókol, aki akkor is megakar mutatni a világnak, ha csapzott vagy.Aki a barátai előtt sem engedi el a kezed.Várni arra az egyre, aki állandóan emlékeztet rá, hogy mennyire érdekled őt, és, hogy milyen szerencsés, hogy vagy neki.Várni arra az egyre, aki a barátaihoz fordulva azt mondja, :Ő az...

*******

Régebben mindig úgy gondoltam, hogy bizonyos dolgokat, embereket csak a halál vehet el tőlem örökre. Pedig sokkal kevésbé drámai módon is elveszíthetünk valakit, ha eljön egy pont, és megszakad valami. És onnantól fogva nem beszélünk vele, nem az ő mosolyával ébredünk minden reggel, nem érinthetjük meg szabadon minden porcikáját, és nem legeltethetjük rajta a szemünket. Soha többé. Ez a fajta elválás is ugyanolyan végleges tud lenni, mint a halál. És ugyanúgy fáj!

******

Én azon gondolkodom, hogy fogunk-e még egymásra mosolyogni...?????

******

Vannak dolgok, amiket nehéz elfogadni, de te is tudod, hogy nincs más választásod...

*****

Minden csak vicceltem mögött van egy kis igazság, minden csak elgondolkodtam mögött van egy kis kíváncsiság, minden nem tudom mögött van egy kis tudás s minden nem érdekel mögött van egy kis érzelem.

******

Egy vak ember ült az épület előtti lépcsőn. Lábai között egy kalap, régi, megkopott palatáblával, rajta a következő szöveg: VAK VAGYOK. KÉREM SEGÍTSENEK ! Éppen arra járt egy fiatalember, s látva, hogy a kalapban alig néhány fillér van, dobott bele....pár forintot. Azután kérdezés nélkül elvette a táblát a vak ember öléből, zsebkendőjével letörölte a kusza betűket, és írt rá néhány szót. - majd elment. Délután, amikor visszatért az emberéhez örömmel nyugtázta , hogy a kalap immár szépen telt mindenféle pénzzel. A vak felismerte őt lépteiről, s megkérdezte tőle: -Ön írt-e a táblámra? S, ha Ön, akkor mit ? -Semmi olyat, amely ne lenne igaz. - hangzott vidáman a válasz, szólt és mosolyogva távozott. A vak ember talán soha sem tudta meg, hogy a táblán ez a 6 szó állt csupán. Csak 6 szó, amely szívekre talált. TAVASZ VAN, ÉS ÉN, NEM LÁTHATOM !

*****

A múlton rágódva nyalogatod a sebeidet, amik valóban fájók lehetnek, de ezzel már nincs mit tenni. Elmúlt. Megváltoztathatatlan. Átgondolhatod százszor, felteheted ezerszer a mi lett volna ha kérdést, ezzel nem fog változni semmi. Semmi! Bezárt ajtó mögött élsz. Olyan ez, mint egy levegő nélküli szoba. Friss levegőt csak Te engedhetsz be ebbe a szobába. A múlt emlékei alapján cselekszel, reagálsz sohasem a jelenre felelsz. Nem veszed észre, hogy ez a helyzet már nem az.Soha ne nézz hátra, sohase foglalkozz a múlttal, ami elmúlt az örökké elmúlt, és a jövőre se gondolj, hiszen ami még nem jött el, az nincs itt. Ahogyan ugyanabba a folyóba sem tudsz kétszer belelépni, az életed is ugyanolyan: ez a nap már nem a tegnap és nem a holnap. Sose cipelj magaddal semmit a múltból a múlt nincs többé.

******

Megint ott vagy minden szóban, mozdulatban, dalban, képben, a fejemben... a szívemben is? hová lett az az érzés amit irántad éreztem? talán még mindig meg van, csak egyszerűen annyi gyűlöletet, kétségbeesést és csalódottságot pakoltam rá, hogy lehetetlenség lenne előszedni? nem is előszedni akarom tulajdonképpen. kitörölni, semmissé tenni, egy sose volt emlékké koptatni, hogy örökre eltűnj az életemből. nem lehet, mert te voltál az aki megváltoztatott.

****Első pillanatban még azt hittem örökre csak barátok leszünk, e azt nem hittem, hogy egyszer majd megszeretlek...

****

Te voltál már úgy, hogy azt hitted belehalsz a fájdalomba annyira hiányzik? Szereted tiszta, mély szerelemmel. Hittél neki, bíztál benne, a nap minden órájában rá gondoltál, felnéztél rá, ölelő két karja közt megnyugvást találtál. Lested a gondolatát, remegve vártad a telefonját, éjszaka átbuszoztad a várost, hogy vele lehess. Mindent megtettél érte, mégis vége lett… és nem tudod miért… Azt hitted az aranyfonál, amivel összekötött a sors benneteket soha nem szakad el… Tévedtél. És vársz egy jelre, telnek a napok, hónapok, évek.. és Te vársz.

*****

Amikor úgy érzed, hogy egy csodás érzés kerülget, akkor nem tudsz semmire sem figyelni, csak arra az egy emberre akit szeretsz. Minden percben várod hogy lásd, gyengéden átölelhesd, s elmondhasd neki, hogy mennyire odáig vagy érte! Viszont ha eljön az a perc, s kimondja hogy vége, sírva fakadsz, elvonulsz a titkos helyedre. Előveszed a régi fotókat, s könnyed rácseppen, nem tehetsz már semmit sem ellene. Nem tudsz nélküle meglenni, utoljára el kell menned hozzá, s egy utolsó csókot kérni, s azt mondani, a szívemben mindig velem leszel.

****

Megbocsátottam a megbocsáthatatlant...megpróbáltam pótolni a nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket.Sokszor cselekedtem indulatból.Okoztam csalódást és csalódtam olyanokban akitől sosem vártam volna.öleltem hogy védelmet nyújtsak és nevettem mikor már nem bírtam tovább..Szereztem Örök barátokat.Szerettem és szerettek de sokszor el is utasítottak, előfordult olyan is hogy szerettek de én nem tudtam visszaszeretni.Ujjongtam a boldogságtól habzsoltam a szerelmet és esküdtem örök hűséget, de volt hogy teljes erővel mentem a falnak. Sírtam zenehallgatás vagy fényképalbum lapozgatása közben és felhívtam valakit csak azért, hogy halljam a hangját.Néha elég volt egy mosoly , hogy "szerelmes" legyek. Sokszor éreztem, hogy meghalok a vágytól és féltem hogy elvesztek valakit aki nagyon fontos számomra..a végén mégis elvesztettem. De túléltem és még most is élek! Az életet nem csak túléltem és neked sem ajánlom, hogy ezt tedd. Élj!A harcba elszántan kell menni, az életet szenvedélyesen átölelni emelt fővel veszteni és merészen győzni mert a világ a bátraké és az élet túl sokat ér ahhoz hogy jelentéktelenné válljon!

****

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 89
Heti: 381
Havi: 2 207
Össz.: 676 313

Látogatottság növelés
Oldal: Okosságok..
angyalka76 - © 2008 - 2018 - emilia.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szerelmes képek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »