angyalka76

Sokszor a lélek ura a létnek,sokszor a szív parancsol az észnek.Sokszor fáj a szív és sokszor a lélek,sokszor mindkettő,s ez az élet.

                                      idézetek♥

Még mindig mosolyog rám. Még mindig beszélünk. Még mindig szeretem. Tudom, hogy ő is tudja és én is tudom, hogy ő nem akar úgy engem, mint én őt. Amikor rámosolygok egy világ dől össze bennem, mert nem lehetek mellette, nem lehetek a szívében... csak a gondolatai halvány fényében.                      

                                       idézetek♥

Ha belenézel egy lány szívébe... meglátod azt, hogy mennyit sírt valójában. Látni fogsz titkokat, barátokat, hazugságokat. De látni fogod azt is, amit (talán) sosem érthetsz meg: hogyan tud erős maradni akkor is, mikor semmi sincs rendben...

                                     idézetek♥

Talán csak egy lányt. Talán a lányt. Talán egy barátot. Talán a múltat, vagy esetleg a jövőt. Esetleg a szerelmet. Talán egy ismerős figurát. Talán a legnagyobb ellenséget. Talán azt, akit csak gyűlölni tudsz. Azt, aki fájdalmat okozott neked. Azt, aki nem szeretett. Le...het, hogy egy komoly csajt, vagy egy szeleburdi kislányt.. Mindenkinek mást jelentek...

                                    idézetek♥

Amikor vele vagyok, amikor ölelem, amikor csókolom, amikor érzem az illatát, amikor fogja a kezem, minden probléma megszűnik körülöttem. Csak arra gondolok, hogy milyen jó vele... a pillanatra, amikor úgy csókol, mint még senki ezen a világon, amikor olyan szorosan magá...hoz ölel, mintha soha nem szeretne elengedni, úgy érzed Te vagy a világ legboldogabb embere. Semmivel nem foglalkozol... csak vele, csak a pillanatnak élsz. Nem gondolsz rosszra, ami számíthat belőle, csak rá... egyfolytában.

                                    idézetek♥

Vajon léteznek még olyan emberek akik egy érintést sokkal többre tartanak egyetlen szónál? Megérinteni azt akit szeretsz, érezni a testét a közeledben. Mi miért fontos, hogy mit várunk a szerelemtől vagy egyáltalán milyen az ha megtalálod az igazit? Amikor hallgatni szavak nélkül együtt lenni, csodálatos érzés és csak az hogy fogja a kezed mennyi mindent jelent,többet ér mindennél!

                                   idézetek♥

 Nem akarom, hogy így legyen vége, sőt, egyáltalán nem akarom, hogy vége legyen.. de mindketten tudjuk, ha most elmész, soha többé nem találkozunk.

                                  idézetek♥

Mondd meg neki, hogy szereted, hiszen nincs mit veszítened, de mindig bánni fogod, ha nem teszed meg.

                                   idézetek♥

Ahogy lassan felnövünk, megtanuljuk, hogy az az ember is (akitől nem is várjuk) okozhat csalódást. Összetörik majd a szíved, talán több, mint egyszer... és napról-napra nehezebb lesz. Te is összetöröd majd másokét, szóval emlékezz majd, hogy neked milyen érzés volt! Harcolni fogsz a legjobb barátaid ellen... sőt, előfordulhat, hogy beléjük is szeretsz. Az új szerelmed vádolod majd egy régi hibái miatt. Sírsz majd, mert az idő túl gyorsan telik, és elveszítesz valakit, aki közel állt hozzád. Épp ezért készíts túl sok fényképet, nevess túl sokat és szeress úgy, mintha sosem bántottak volna: mert minden 60 másodperc, amit szomorúan töltesz, az egy perc boldogság... amit már sosem kapsz vissza!

                              idézetek♥ 

Egy okos csaj meghallgat, de nem hisz el semmit; csókol, de nem esik szerelembe; és elhagy, mielőtt őt hagyják el.

                             idézetek♥ 

Ne tekint hátra, ne vájkálj a múltban, mert ami elmúlt, elmúlt. És ne aggodalmaskodj a jövő miatt, mert az messze van. Élj a jelenben és tedd olyanná, hogy érdemes legyen visszaemlékezni rá.

                             idézetek♥ 

Tehát vége... Sosem láthatlak többé... Sosem ölelhetlek többé... Sosem foghatom a kezedet többé... Sosem simogathatom meg az arcodat többé... Egyvalamit tehetek: szerethetlek örökkön-örökké...

                              idézetek♥ 

Úgy gondolom, ha Rád nézek, nem csak egy Pasit látok, hanem egy világot, egy történetet, egy kalandot, egy randit, egy csókot és végül magát az életet.

                             idézetek♥ 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 40
Tegnapi: 48
Heti: 88
Havi: 1 116
Össz.: 680 401

Látogatottság növelés
Oldal: idézetek♥
angyalka76 - © 2008 - 2018 - emilia.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szerelmes képek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »